Noi barbatii suntem niste animale, spun asta pentru ca dintotdeauna ne-am uitat numai dupa femei frumoase, ne-am dorit femei frumoase langa noi... ambalajul ne-a fascinat mereu. Asta este o dementa a barbatilor, ca femeia de langa ei sa arate bine... si nu se va schimba niciodata. Este adevarat, conteaza ca femeia sa si gandeasca... dar asta pentru noi, porcii de barbati, trece in plan secund. De ce credeti ca toate revistele pentru barbati sunt pline numai de femei frumoase si mai mult sau mai putin dezbracate? Pentru ca asta ne intereseaza... si voi femeile stiti foarte bine asta, de aceea eu personal n-am nimic impotriva daca iubita mea isi petrece o mare parte din timp la saloanele de infrumusetare. Daca iubitul tau iti spune ca nu conteaza cum arati, te minte... sunt convins ca isi doreste langa el o femeie frumoasa. O sa cred ca-l intereseaza doar inteligenta ta atunci cand pe piata o sa apara o revista pentru barbati, unde in loc de femei frumoase, vor fi expuse peste 100 de pagini cu tomografii ale creierului Evei Longoria.

Asta nu se va schimba niciodata, stiu ca pe voi femeile va streseaza nebunia asta a noastra... dar astia suntem, niste animale, dar si voi va folositi de noi. Am spus candva ca femeia este inteligenta, pentru ca va pricepeti foarte bine sa ne manipulati si ne bagati tot felul de tampenii in cap. Aud foarte multa lume spunand ca traim intr-o lume a barbatilor, FALS... este o aberatie, poate ca este o lume a barbatilor, dar condusa de femei. Asa a fost mereu... incepand acum 30.000 de mii de ani, cand voi femeile v-ati strans toate intr-o pestera (un fel de team building... in timp ce noi eram plecati sa vanam mamutul) si ati pus in aplicare urmatorul plan: CUM II FACEM PE ASTIA? Au fost aruncate mai multe idei, dar aceea care a fost mai buna... si pe care o folositi si acum pentru a avea o dominare totala asupra barbatului este ca "voua va place sexul mai putin". Aceasta idee ne-ati bagat-o in cap si noi o credem ca fraierii, desi nu este adevarat... pentru ca si femeile si barbatii sunt facuti din acelasi material, si ne place sexul in mod egal.

Deci, ne-ati bagat in cap urmatoarea idee... ca daca vrem sa va futem, trebuie sa va convingem. Si a mers... atat de prosti suntem. A doua zi am inceput sa caram in pestera tot ce era pe afara: nuci de cocos, piei de mamut, crengute, floricele si sa va facem coliere din oase. Nici in ziua de astazi lucrurile nu stau altfel... de ce credeti ca au aparut BMW-urile? Nu am spus asta ca si cand BMW-urile sunt varful tehnologiei in materie de masini, ci ca sa va agatam pe voi. E simplu, sunt convins ca toate femeile care citesc acum blogul meu au vazut scena asta cel putin o data... ce face un posesor de BMW pe bulevard? Doar nu credeti ca claxoneaza un alt posesor de BMW si zice: "Iti place coaie ce 320 am? 160 cp, 2000 cc, frana cu discuri ceramice, te fac o liniuta???" Nu, asta se intampla foarte rar, de obicei el sta la semafor... claxoneaza o femeie si zice: "Papuseee, te fac o plimbare?... iti place culoarea?". Suntem atat de prosti, ca noi incercam sa va agatam cu masinile... desi voi femeile, marea majoritate nici macar nu sunteti pasionate de masini. N-am vazut in viata mea o femeie sa stea langa un Ferrari si sa zica: "Wow, Ferrari F430, 489 cp, 4300 cc, scaune Daytona electrice, pachet carbon, IA-MA!!!"

De cele mai multe ori stati langa o astfel de masina, o admirati... va place culoarea si ziceti: "Aha, pare scumpa... tu in mod clar ai potential". Astea sunteti voi femeile, ne-ati facut... sunteti bune, si noi suntem niste prosti ca incercam prin toate mijloacele sa va convingem sa ne alegeti pe noi. Daca vrem sa obtinem ceva, noi trebuie sa muncim pentru acel ceva... si cand facem sex, noi muncim. Sunt curios cate dintre voi si-au pus intrebarea de ce dracu' adormim dupa ce facem sex? Simplu, pentru ca noi muncim acolo, depunem efort... normal ca suntem supusi criticii. Uitati-va la iubitul vostru cum transpira, cum se inroseste la fata cand faceti sex... omul ala depune efort, daca adoarme la final... lasa-l sa doarma. Tot respectul pentru fetele care "muncesc", desi majoritatea dintre voi doar stati si la final dati note, ca la patinaj. Astia suntem, niste animale... spre deosebire de voi, noi la final suntem secatuiti de energie, in timp ce voi va umpleti de energie. Am spus-o si pe asta...