Era odata k niciodata o kpra haladita kre traia intr-o ksa din Pipera shi kre avea 3 iezy. Mari bulangii, 1 mai fraier k altu'. Dulcik de kpra le zice intr-o buna zi iezylor:
- Dragii mey, io merg la mall sa iau ceva tzoale, k s-a lansat colectia de primavara-vara. Incuiati usha si activati sistemul de alarma, sa nu vina lupul la voi. Kand ma intorc, va cant asa: 3 iezy bulangii, fug acum la D&G (Doina si Geta)... shi va aduce mama voua, okelari cu rama noua, ktarama de metal, cat zabala de la cal, shi 3 bluze cu sclipici shi adidasi cu arici. Un mobil de la Vertu, k sa-ti moara dushmanu'.
- Ati bagat la mansarda?... mici fraieri coclitzi ce sunteti
- Da mamuk, tu mergi la mall k avem noi grija de kasa. Hai paaa, te pooop, kiss kiss. Si kpra pleak. Lupul era insa dupa zid. Jmekerul, kre era numai figuri prin kluburi, murea de foame shi le puse gand rau celor 3 iezy. Shi-a dres vocea si a inceput sa kante la usha:
- 3 iezy bulangii, ma imbrak la D&G...
Iedul cel mare, fraier din nastere, a sarit sa deschida usha. Lui ii era de ajuns k cineva zicea "D&G" la usha, restul nu mai konta. Ceilalti doi i-au zis insa:
- Frate fratziorul meu, nu auzi k vocea de la usha e groasa?... mama are vocea doolcik
Nervos, lupul a mers la tunning sa-si dea mai incet bashii la voce shi s-a intors incepand din nou sa kante. Fraierul cel mare iar a sarit foarte hotarat sa deschida usha, probabil de pliktisealaaaaa. Ceilalti doi si-au dat seama orikat de fraieri ar fi fost k ala mare traieste in looomea lui (ce trueee, Tokio Hotel) shi s-au ascuns pe unde au apukat. Unul in semineu, celalalt sub patul kprei batut cu kristale swarovski. Iedul cel mare a deschis usha, lupul nu a stat pe ganduri si l-a mankt, apoi s-a pus in pat sa-si faca digestia. Dar de la un flok de blana ce i-a intrat in nas, l-a luat stranutul. Yedul mijlociu, askuns sub pat, i-a zis:
- Hey, bah snoof snoof, ai grija de tine!
Lupul l-a extras binishor de sub divan shi l-a mankat shi pe el. Apoi le-a luat kpatzanile shi le-a pus in geam sa o fraiereask pe kpra shi a plecat. Intre timp vine kpra de la mall, incepe sa kante... shi ala mic deschide usha shi ii povesteste tot ce s-a intamplat. Kpra se enerveaza maxim (maxim am spus), ii kad kateva lakrimi shi zice:
- Ii iau glanda la bulangiu! Il suna pe mobil shi spune:
- Lupule, shtii k te iub3esk muuult de tot, hai sa bem ceva sa ne punem in cap, vreau sa traiesk klipa cu tine! Mercic, te pupik doolce shi te astept.
Lupul vroia de mult sa o fak pe kpra, ashea k nu a mai stat pe ganduri shi a fugit la vila ei din Pipera. Kapra i-a deschis usha, shi l-a invitat sa stea pe knapeaua cu kristale swarovski si a dat drumul la super sistemul audio din living. Lupul a inceput sa askulte, apoi sa urle, sa-i dea sangele pe nas shi a murit in kinuri.

De ce? Capra, dragii mei, ii pusese un cd cu versiunea originala a povestii lui Ion Creanga care suna cam asa: "Ei las', ca l-oiu invata eu! Daca ma vede ca-s o vaduva sarmana si c-o casa de copii, apoi trebuie sa-si bata joc de casa mea? si pe voi sa va puie la pastrama? Nici o fapta fara plata... Ticalosul si mangositul! Inca se ranjea la mine cateodata si-mi facea cu maseaua... apoi doar eu nu-s de-acelea de care crede el: n-am sarit peste garduri niciodata de cand sunt. Ei, taci, cumatre, ca te-oiu dobzala eu! Cu mine ti-ai pus boii in plug? Apoi, tine minte ca ai sa-i scoti fara coarne!"... mult peste puterea de concentrare a lupului. Creierul lui nu a facut fata avalansei ce se revarsa neindurator din boxe si a crapat. Da, asa sunau povestile odata ca niciodata... cum este fragmentul ce l-a ucis pe lup. Iar pentru viitor au nesansa de a fi scrise ca la inceputul povestii mele... asta in cazul in care povestile mai au un viitor.