Sexualitatea, normalitate, romantism, ipocrizie, femei, barbati... in mare cam despre asta e vorba in postul asta, dar mai mult despre sex pentru ca asta ne place. Ne place sexul, indiferent ca suntem barbati sau femei... si suntem curiosi cand vine vorba de sex, dar in aceeasi masura nu am recunoaste nici in ruptul capului ca noi barbatii bagam insetati boticul intre picioarele femeilor, iar femeile cu o deosebita placere le place sa suga pula. De ce sa recunoasca un barbat sau o femeie asta?... noi n-am mai fi macho, stapani pe noi, masculi feroce iar femeile voi fi etichetate ca fiind curve. Dar hai sa nu cobor la un nivel prea vulgar, si spun asta pentru ca sincer nu ma intereseaza ce acrobatii faceti voi cand sunteti in pat... dar totusi sa nu fim ipocriti si sa-i comentam pe altii spunand: "mama ce face aia" , "ce scarbos" etc etc. Paduri intregi sunt taiate pentru a se publica zeci de reviste in care unii care se cred cunoscatori explica femeilor cum sa faci, ce sa faci, cum sa seduci, cum o sugi si multe alte bla bla-uri de genul asta. Si toate astea pentru ca femeile care se dau cuminti, sunt interesate sa afle ce scrie in revistele cu pricina. Este ca si cum eu as cumpara zeci de culegeri de matematica, dar mie nu-mi place matematica... hai sa nu fim ipocriti!

Cand vine vorba de sex, noi barbatii suntem turbati. Si femeilor le plac barbatii nebuni in aceasta privinta. Nici o femeie nu-si doreste un catelus la usa ei. In momentul in care lasi garda jos, ca barbat, esti mancat. Daca o arzi tot timpul cu romante, tandreturi, cacaturi de genul asta siropoase... femeia se plictiseste repede si pleaca. In schimb, daca te trezesti dimineata, si inainte de cafea sau de orice altceva o futi cu patima... altfel o sa fie relatia dintre voi. Apoi te relaxezi si pleci la job. Cand vine vorba de barbati, femeile se afla intr-o continua criza... pentru ca ele nu stiu ce sa aleaga. Pe de-o parte, nu le place unul moale care ejaculeaza doar la ocazii importante... le place unul nebun care sa le rupa curul. Dar nici unul calm nu este de neglijat, mai ales pentru femeile cu o alta fata a perversiunii care stiu sa vada miezul fierbinte printr-o coaja rece!

Si pana la urma care e varianta cea mai buna? Parerea mea este ca mai bine ii arzi o palma peste cur, te uiti dupa alte femei pe strada cu ea de fata, fa-o sa rada ca oricum stii ca o sa planga mai tarziu... toate astea ca dupa o ora sa-i arati ca esti doar cu ea si nu ai ochi si pentru altcineva. Femeile vor si nu vor siguranta, daca o au... se plictisesc repede. Femeia nu vrea un lache care sa-i cante toata ziua serenade sub balcon si sa umble ca un catelus cu trandafirul in bot dupa ea. Femeia vrea pe unul care sa umble cu ea in pula prin casa si cu care sa rupa masa din bucatarie, patul din dormitor, care sa stearga cu ea pe jos... si desi poate pare dur, ea e incantata de toate astea! Se spune ca intr-o relatie barbatul se plictiseste primul. Nu este adevarat, femeia se plictiseste daca nu stii sa o tii in priza mereu. Daca esti cu cineva, si dupa o perioada lasi garda jos, alergi dupa ea... relatia dintre voi se duce de rapa si tu odata cu ea, esti pa... e doar inceputul sfarsitului!