Dupa 7 zile :
Te iubesc! Buna seara, iubito! Nu te deranja, vin eu! Draga mea, MAMA ta la telefon! M-am gandit ca un inel ti-ar face placere! Nu e grav, nu cred ca pateaza! Sunt absolut de acord cu tine! Mmmm, miroase gustos! Iti sta foarte bine aceasta rochie! Oupsss... cred ca mi-ai stricat hard-discul calculatorului, draga mea! Hmm... ce parfum provocator! Draga mea, ti-am inchiriat filmul tau preferat! Ah, nu, seara asta o petrecem in doi!

Dupa 7 luni :
Sigur ca te iubesc! Salut, ai avut o zi buna? Vrei sa vin? Ridica receptorul, e pentru tine! Un vas e tot timpul util! Fii mai atenta, te rog! De data asta ai avut dreptate! Ce avem la cina? Iarasi o rochie noua? La naiba, puteai fi mai atenta, totusi! Se simte puternic colonia ta! Esti sigura ca vrei sa vizionezi asta? Te deranjeaza daca Robert ramane la cina?

Dupa 7 ani :
Daca nu te iubeam, de mult plecam, nu? Salut, a adus ceva postasul? Deci, sa vin? Telefooooooonul, la naiba! Tine banii, cumpara ce-ti place! La naiba, tare neindemanatica mai esti! Esti nebuna sau ce? Pfff... iarasi paste? Cat costa rochia? Sa nu te mai vad niciodata in preajma calculatorului meu! La naiba, iar te-ai dat cu insecticid? Deci, in seara asta e fotbal si sa nu aud altceva! In seara asta vin la masa 10 prieteni, sunt toti tipi de gasca, ce naiba!