1.Lacrimile - Pentru ca par dragalase, interesante si incitante oricarui barbat aflat la inceputul vietii amoroase, dar ii enerveaza cumplit pe cei care au asistat deja la varsarea a mai mult de 10 galeti. Pentru ca, desi universul se apropie cu pasi mari de disolutie (descompunere, degradare... pentru cei care au facut facultatea la liceu), noi barbatii n-am reusit inca sa invatam cum sa reactionam atunci cand voi plangeti. Cum sa invatam... daca din moment ce incercam schema cu luatul in brate voi incepeti sa plangeti si mai tare pentru urmatoarele doua ore, iar daca incepem sa aruncam cu telefonul pe jos, plangeti mai incet ca intensitate, dar pana dimineatza?

2.Zodiile -
Pentru ca ne-am saturat sa ne sunam mamele la inceputul fiecarei relatii ca s-o intrebam pentru a nu stiu cata oara la ce ora ne-am nascut pe motiv ca noua iubita tine musai sa ne calculeze ascendentul.

3.Pisiceala -
Pentru ca apare in cele mai nepotrivite momente ale vietii noastre
Exemplu:
Ea (8/11/2009 2:30:49 PM): BUZZ!! ce faci, gandacel, muncesti?
Ea (8/11/2009 2:30:49 PM): BUZZ!
Ea (8/11/2009 2:30:55 PM): BUZZ!! pisiii, de ceee nu raspuuuunzi?
El (8/11/2009 2:31:17 PM): treaba si tre’ sa intru-n sedinta, vb mai tarziu
Ea (8/11/2009 2:31:33 PM): nuuu, acuum, un pic
Ea (8/11/2009 2:31:39 PM): hai, ma, puiut, ca ma alint si eu nitel... spune-mi ceva frumos si te las
Ea (8/11/2009 2:31:49 PM): BUZZ!! de ce nu ma bagi in seama? nu ma mai iubeeesti?
El (8/11/2009 2:31:56 PM): bai, intelege ca nu pot
Ea (8/11/2009 2:32:00 PM): bineee
Ea (8/11/2009 2:32:21 PM): pa, chiar m-ai enervat, sa stii

4.Tinutul in brate -
Pentru ca, daca intr-o noapte suntem foarte obositi si uitam sa dormim cu voi in brate, a doua zi dimineata aveti bot.

5.Declaratiile de dragoste -
Pentru ca trebuie sa raspundem de minimum 10 ori pe zi la intrebarile "Ma iubesti?" si "Cat de mult?", iar daca de la a opta oara-ncolo raspundem plictisiti, e nasol.

6.Complimentele -
Pentru ca, daca nu observam ca v-ati schimbat rujul, ca ati fost la coafor sau ca aveti o rochita noua si nu verbalizam observatia prin niste cuvinte dragute (si originale), iar e nasol.

7.Micile crize -
Pentru ca puneti bot din senin si va enervati daca nu observam. Iar daca observam si va intreabam ce ati patit nu vreti sa raspundem. Iar daca insistam, plangeti.

8.Capriciile -
Pentru ca va apuca pofta de biscuiti cu crema la 1:36 noaptea. Pentru ca va dati cu fundul de pamant cate o saptamana sa va ducem la munte, iar cu o ora inainte de plecare nu mai vreti sa mergeti nicaieri fiindca va doare burta si aveti o depresie.

9.Intrebarile -
Pentru ca vreti sa stiti la ce ne gandim exact cand nu avem chef sa vorbim cu nimeni.

10.Fitzele -
Pentru ca vreti sa va umplem presul de la usa cu flori, iar daca se intampla, faceti figuri si mai mari. Pentru ca plecati la mamele voastre doar ca sa ne rugam de voi sa ramaneti si, daca n-o facem, sunteti de parere ca v-ati umilit.

11.Absurdul -
Pentru ca uneori ne iubiti doar daca va aratat ca nu ne interesati, iar daca ne purtam prea frumos si curtenitor, ne considerati blegi. Pentru ca daca va insalam suntem niste magari, iar daca n-o facem vi se parem cam papagali.

12.Prietenele -
Pentru ca prietena voastra cea mai buna suna exact atunci cand noi avem chef de joaca, iar voi alegeti sa plangeti impreuna cu ea ca a parasit-o porcul in loc sa va gadilati cu noi si sa ne batem cu perne.

13.Dezorientarea in spatiu -
Pentru ca, dupa 30 de minute de explicatii, tot n-ati inteles cum se ajunge intr-un loc in care ati mai fost macar de doua ori.

14.Intarzierile -
Pentru ca, daca noi intarziem 5 minute, suntem nesimtiti si nu va respectam, iar daca voi intarziati 30 de minute, sunteti printese.

15.Curele de slabire -
Pentru ca ne plictisiti cu ale voastre, iar daca se intampla sa luam si noi un kg in plus, in frigider nu se va mai gasi decat iaurt.

16.Mama -
Pentru ca va apuca migrenele de cate ori trebuie sa bifam o vizita la mama noastra, dar ne trimiteti s-o ajutam pe-a voastra sa care sacosele cu gogonele de la piata.

17.Baia -
Pentru ca ne oferiti mereu o baie supra'aglomerata de cosmetice de-ale voastre pe care n-avem voie s-o udam cand fac dus.

18.Hainele -
Pentru ca oricat ne-am stradui sa ne imbracam civilizat si ingrijit, voi tot mai gasiti ceva de comentat.

19.Telefonul -
Pentru ca daca va suna doar de doua ori pe zi, trageti concluzia ca nu va iubim suficient, iar daca va suna de 3 ori se cheama ca va batem la cap.

20."Vreau asta si o vreau acum!" -
Pentru ca, daca ne cereti un CD rar pe care suntem nevoiti sa-l comandam unui prieten din America, vi se pare ca nu suntem in stare sa va indeplinim imediat o dorinta, deci nu ne interesati, deci nu mai vreti nici un CD.

21.Transferul de vinovatie -
Pentru ca, desi nu ne-o spuneti explicit, reusiti intotdeauna sa ne faceti sa ne simtim vinovati de faptul ca voi ati lovit masina, intr-un moment in care noi erau plecati din tara sau din oras.