In noaptea asta am intrat sa-mi verific mail-ul si am dat peste un text care banuiesc ca circula de ceva vreme pe internet. Mail-ul cu pricina este un fel de fabula, sau dracu' stie cum se numesc textele astea care vor sa transmita un anumit mesaj. Dar cel mai bine este sa-l postez aici, sa-l cititi si voi...si apoi fiecare trage ce concluzie doreste.

Mergeam pe strada cand am fost acostata de o femeie foarte murdara, fara adapost, care arata foarte neingrijit, si care mi-a cerut cativa lei pentru cina. Am scos portofelul, am luat 10 lei si am intrebat-o:
- Daca iti dau banii astia iti cumperi vin in loc de mancare?
- Nu, a trebuit sa ma las de baut cu multi ani in urma, a raspuns femeia.
- Ii vei folosi sa te duci la cumparaturi in loc sa-ti cumperi cina?...am intrebat-o.
- Nu, nu pierd timpul la cumparaturi, a spus femeia fara casa. Trebuie sa-mi petrec tot timpul incercand sa ma mentin in viata.
- Vei cheltui acesti bani la un salon de frumusete in loc sa iei mancare?...am intrebat-o.
- Esti NEBUNA!...a replicat femeia. Nu mi-am mai coafat parul de 20 de ani!
- Ei bine, nu iti voi da banii, in schimb te voi lua acasa sa iei cina cu mine si cu sotul meu in seara aceasta...i-am spus. Cersetoarea era socata.
- Sotul tau nu va fi furios daca faci acest lucru, stiu ca sunt murdara si probabil miros dezgustator. I-am spus:
- E in regula. Este foarte important ca el sa vada cum arata o femeie dupa ce a renuntat la cumparaturi, programari la coafor, si vin.


Buuun, totul ok pana aici. Sunt de acord si sustin cu tarie ca femeia trebuie sa se aranjeze, sa aiba grija de ea tot timpul, sa-si cumpere haine noi si sa se rasfete din cand in cand...nu doar inainte de a puna mana pe un barbat, ci si dupa. Dar sunt curios de ce nu a intrebat-o pe batrana de ce a ajuns in starea asta? Va spun eu...dupa ce am citit textul de mai sus am constatat ca este vorba despre o femeie singura, fara locuinta care traieste din mila oamenilor. Da fratilor, a ajuns asa deoarece in urma cu 20 de ani ori i-a murit sotul, ori a parasit-o pentru una mai tanara si din acel moment viata ei s-a dus dracu'. Pana atunci femeia a trait doar din banii lu' barbatasu' si i-a cheltuit toata ziua pe haine, saloane si petreceri pompoase...in loc sa-si gaseasca un loc de munca sau sa puna deoparte niste bani.

Sfaturile mele pentru femei sunt urmatoarele:
1. Puneti dracu' mana si munciti pentru ca barbatii adevarati din ziua de astazi nu-si mai doresc langa ei doar o nevasta frumoasa si atat, ci isi doresc o femeie adevarata...nu doar un ambalaj frumos sau un obiect de decor (stiti voi ce vreau sa spun prin femeie adevarata, ca toate va visati independente...cel putin teoretic sustineti asta). Daca totusi o sa ajungeti doar "nevasta cuiva", puneti niste bani deoparte...pentru ca nu se stie niciodata cand o sa ajungeti sa cersiti bani de-o chifla. Frumusetea nu este un pasaport care deschide multe drumuri, ci este doar o viza care expira al dracu' de repede.

2. Lasa-ti dracu' textele astea de pe net scrise de alte femei pentru ca nu va ajuta cu nimic, textele astea sunt ca si basmele. Stiti ca in basme tinerii se casatoreau, se iubeau si traiau fericiti pana la adanci batraneti...de aceea se numesc basme :))) Hai ciao, si stiu ca voi femeile n-o sa-mi dati dreptate, dar eu tot va iubesc, pe rand...nu pe toate odata ca nu pot.