Fotbal fotbal si iar fotbal. Incep sa nu ma recunosc, nu se poate sa nu scriu ceva si despre femei. Asa ca cel mai bine combin femeia cu fotbalul, si iese... cearta. Acest articol se adreseaza tuturor femeilor din viata noastra: iubite, amante, prietene, surori, mame, neveste si soacre (pentru cei batuti de soarta). A inceput campionatul mondial de fotbal, cred ca stiti si voi asta (pentru ca frigiderul e plin de bere si iesirile cu baietii sunt tot mai dese). Tinand cont de asta e cazul sa luati in considerare unele mici aspecte. Pe tot parcursul campionatului, si mai ales in timpul meciurilor luati-va gandul de la telecomanda... televizorul este al nostru tot timpul, fara nici o exceptie. In timpul meciurilor nu auzim si nu vedem altceva, nu va asteptati sa va ascultam, sa raspundem la telefon sau sa deschidem usa. Nu mergem la cumparaturi, alea se fac doar cand nu sunt meciuri... nu avem grija de copii, pot astepta si ei 90 de minute si nici nu ne dorim sa vorbim cu soacra, sau cu prietenele care au probleme in dragoste. Nu facem nimic, dar nimic nimic nimic!

Vizitele prietenilor se vor inmulti, asa ca trebuie sa zambiti de fiecare data cand vine cineva... si daca vreti sa avem subiecte de conversatie renuntati la revistele de moda si tabloidele de scandal, si cumparati ProSport sau Gazeta Sporturilor. Puteti sa stati cu noi la meci, cu conditia sa nu va deranjati sa faceti comentarii decat in pauza si la final, adica cand nu sunt jucatorii la televizor... ca sa intelegeti si voi. Daca suntem suparati, nervosi din cauza echipei favorite... nu incepeti cu comentarii gen "lasa ca bateti data viitoare", asa nu faceti decat sa ne enervati mai rau. Reluarile golurilor sunt la fel de importante, nu conteaza ca le-am vazut de 10 ori... ele raman foarte foarte importante si vrem sa le vedem de foarte multi ori, ne-am inteles?

In perioada asta speram sa nu le treaca prin cap prietenelor voastre sa se marite, sa organizeze nu stiu ce petreceri de pitzipoance, sa nasca sau sa se imbolnaveasca mai ales cand sunt semifinalele si finala, nu de alta dar nu sunt decat 3 optiuni: n-o sa mergem, n-o sa mergem si n-o sa mergem. In schimb daca pe noi ne invita un prieten la vreun bar sau la el acasa sa vedem meciul, cu siguranta mergem fara sa stam pe ganduri.... indiferent cand ne suna, noi mergem. Si daca nu sunteti pregatite, asta-i viata... ramaneti acasa, soarta. Rezumatele meciurilor sunt la fel de importante ca si meciurile, nu vrem sa auzim comentarii gen "hai mai pisi schimba si tu ca le-ai mai vazuuuut" sau "iubiiii, nu te-ai plictisit de atata fotbal?"... pentru ca raspunsul este: nu nu nu nu nu !!! Pentru cele care sunt casatorite si au copii, am un sfat... in ziua finalei faceti provizii de bautura, seminte si aperitive si trimiteti copiii la bunici... mergeti chiar si voi, ca poate vreti sa mai vorbiti cu mama soacra.

Daca respectati toate astea, poate o sa aveti parte si de sex, cu conditia sa castige echipa noastra favorita. Nu incepeti sa va bucurati ca dureaza doar o luna campionatul mondial, pentru ca apoi incepe Liga lu' Mitica, Champions League, Europa League, si bineinteles campania de calificare a Romaniei pentru Euro 2012.