Incepand de astazi nu mai promit in viata mea, nimanui, nimic. Pana acum promiteam destul de des, de la chestii minore pana la lucruri serioase. De cele mai multe ori ma tin de cuvant, chiar daca nu imediat...dar incerc sa-mi duc la bun sfarsit promisiunile. Dar se mai intampla sa fiu si neserios, si asta pentru ca sunt aiurit, ori o fac special...sau de cele mai multe ori uit. Duminica dimineata (pentru mine era dimineata la ora 13, asta-i viata...asa se intampla dupa o noapte de ieseala) suna telefonul, de fapt e mult spus suna...se aprindea in draci ca eu de obicei fac economie la sonerie. Ma uit pe ecran si vad...Natalia?! What the fuck, asta nu-i normala, dupa ce am scris de ea pe blog ma suna? Ce dracu', o vrea sa-i si raspund...poate ca abia acum a citit si e revoltata. Asa ca ii raspund, oricum nu ma mai certasem de mult cu nimeni. Dar era destul de calma, si asa mi-am adus aminte ca are o voce misto...nu mai stiam ce mi-a placut la ea. Bineinteles ca incepem cu banalitatile unui dialog (ce faci? bine, tu ce faci? bine si eu...bla bla bla ), dupa care trece la subiect. Cica m-a sunat sa vada daca ma tin de promisiunea facuta, si azi sunt la dispozitia ei. La dracu', ce promisiune ti-am facut eu? Apoi aflu ca de fapt suntem in data de 18 iulie, si e ziua ei. La multi ani...dar stii, azi nu, te rog eu nu...poate maine facem cum vrei tu :)))) cam asa sunau gandurile in capul meu cand am auzit-o...

In fine, oricum nu-mi aminteam sa am vreo treaba importanta, si o intreb ce planuri are...asa aflu ca vrea sa mergem in mall, sa vedem un film...apoi mai vedem noi. Asta-i viata, daca sunt prost si promit multe...acum trebuie sa-mi respect promisiunea. Si uite asa stabilim sa ne vedem dupa-amiaza, ma dau jos din pat, fac repede un dus si apoi ma uit in telefon sa vad ce mesaje am cu ea...sa vad poate nu i-am mai promis si altceva. Nimic in telefon, asa ca pornesc calculatorul sa vad daca am in arhiva ceva. Doamneeeee, cate tampenii i-am mai spus...nici mie nu-mi vine sa cred ce vrajeala am uneori in mine. Bine ca nu i-am spus ca o iubesc, dar cand vad pe blog ce am scris, nu stiu cum o sa dau ochii cu ea (oricum nu ma uit in ochii ei, arata bine...asa ca am unde ma uita). Pana la urma plec sa ma vad cu Natalia, si ca de obicei ajung mai devreme....ca nu-mi place sa intarzii. In timp ce o asteptam, imi dau seama ca pe cat de bine educat...pe atat de prost crescut sunt. Dupa ce ca nu mi-am amintit de ziua ei, dupa ce ca am uitat ce i-am promis...uite ca nici macar un cadou nu i-am luat, sau macar sa rup o floare din cimitir ceva :))))

Pana la urma, sunt eu cadoul ei...oricum sunt zgarcit, e criza, lasa ca trece si peste asta. Dupa 5 minute apare si Natalia, nu se grabeste...si imi dau seama ca femeia nu e rea deloc. Cred ca de vina e caldura, sau faptul ca n-am eu pe cineva, what the fuck?...ce mai conteaza, e imbracata al dracului de provocator si brusc imi amintesc ca are fund belea (bingo fraiere, ti-ai adus aminte...in afara de voce si fundul ti-a placut la ea). Vine, sare de gatul meu de parca suntem impreuna de-o viata, si ma pupa pe obraz...ca la gradinita. Imi spune sa ne grabim, ca pierdem filmul...bine ca a uitat de cadou. Totul bine si frumos pana ajungem la cinema, unde la dracu'...ruleaza The Back-Up Plan, cu Jennifer Lopez. Nuuuuu, de ce Doamne tocmai mie mi se intampla asta? Un film siropos, despre intalniri, casatorie, familie...si eu cu Natalia in aceeasi sala ?????...Natalia care vroia sa ma prezinte la mami si la tati dupa 3 zile! Dar lasa ca stiu cum fac, imi iau un popcorn mic, asa am motiv sa ies in timpul filmului. Asta-i viata, daca sunt bou. Inauntru erau numai porumbei care abia asteptau sa stea cioc in cioc, crac pe crac si asa mai departe. Nu prea inghit filmele astea, la unele nici cu lamaie nu-mi trece...dar ce naiba sa fac, poate ca se merita sa rezist eroic (asta deoarece a spus ca dupa film mai vedem noi, iar gandul meu era departe)

Incepe filmul, dar eu n-am nici o treaba cu el. Rontai la floricele, mai arunc cate un ochi prin sala, ma uit la ea...la dracu', e fascinata de filmul asta. Cred ca pot sa si plec acasa, nu si-ar da seama de asta. Dar tocmai cand vorbeam de lup, se hotareste sa ma ia in brate...bine, e mult spus, mai mult de baga in mine. Cred ca mai bine merg sa-mi iau alt popcorn, ca n-am chef de dulcegarii. Gresit mi-am ales momentul, ca nu ma lasa sa plec. Asa ca pun jos resturile de la popcorn...dar ea se uita urat la mine si zice: "Florin, esti nesimtit?"...da, dar de ce intrebi? Aiurea, ce film siropos, unele mai slabe de ingeri deja bocesc...asa ca incep sa ma "joc" cu ea, daca tot m-a adus la filmul asta (dar sa nu intru in detalii...picante). Degeaba am fost eu "pervers" cu fata, ca ea era fascinata de film, dupa 30 de minute am crezut ca cedez nervos. Nu am putut sa stau linistit, si cred ca mi-am auzit de cateva ori un mare "SHHHTTT" din sala. Ce dracu' sa mai fac? Asa ca m-am facut mic in scaun si m-am strambat la ea ca un copil handicapat. A bufnit-o rasul si mi-a spus ca sunt simpatic, dar m-am linistit repede cand mi-a zis ca dupa film e numai a mea. Multumesc Doamne!

Acum insa, am ajuns acasa si ma gandeam ca intre noi nu poate sa fie o relatie...pentru ca n-a inteles nimic din Urasc intr-o relatie sa.... Inainte sa plec spre casa mi-a spus ca ma iubeste. La dracu'...deja exagereaza pe bune, cu ocazia asta lista mea de messenger e mai saraca cu un id, iar lista de ignore a mai primit pe cineva. In telefon cineva si-a schimbat numele, din Natalia in "Nu Raspunde". Stiu, pe cat de bine educat...pe atat de prost crescut sunt. Am uitat, stiu ca sunt si nesimtit pentru ca scriu toate astea...dar poate asa scap de unele situatii neplacute pe viitor.