Tot spunea cineva ca despre sex nu scriu nimic, uite bre duduie ca-ti fac pe plac. In ziua de astazi, sexul e la concurenta cu mancarea si bautura. Iesi in club sa agati, logic...cand ajungi acasa vrei sa ti-o tragi, cu persoana pe care ai agatat-o...daca ai agatat ceva, daca nu...data viitoare schimba carligul. Ajungi seara acasa de la munca, mananci, bei...si iar sex, asta daca ai cu cine...daca nu, intri pe net sa agati pe cineva (logic ca mintea tot la sex iti sta). Daca te hotarasti sa iesi in oras, iti fug ochii numai dupa femei, sau dupa barbati...asta in cazul femeilor sau a gay-lor. Te-ai combinat in sfarsit cu cineva, primul lucru la care te gandesti : "dar oare cum e la pat?". La marile sarbatori, astia care tin post abia asteapta sa se termine perioada, de ce oare?...sa se iubeasca si ei putin. Acum ca e vara, caldura mare...tineretul e in vacanta, majoritatea ies in cluburi, merg pe litoral sa se distreze, toti baietii vor si ei sa dea cu undita in balta. M-am gandit ca unii sunt mai timizi, asa ca nu strica cateva sfaturi practice. La femei nu stiu ce sa le recomand, dar poate ma ajuta cineva dupa ce citeste postul asta. Bah baieti, daca vreti sa deschideti portile de fier cu cheile bicazului, mergeti si voi in club sa agatati ceva, ca acolo e distractie. Daca nu aveti tupeu, beti ceva inainte. Daca nici acum nu aveti tupeu...mai beti ceva. Ce dracu' rost are sa fiti romantici si sa pregatiti tot felul de nebunii? Nu se merita, e naspa...mai bine va matoliti amandoi ca sa aveti tupeu. Bai nene, dar sa nu va imbatati rau de tot...ca apoi nu mai gasiti gargarita. Daca n-ai vazut gargarita de mult timp, mai bea putin ca nu cumva s-o iei la fuga cand o vezi. Acum ca ai prins tupeu, puteti sa va dezbracati...dar mai bine stingeti becul, ca poate aveti stuf si se duce dracu' pasiunea.

Acum e o problema, daca ai baut prea mult si ai stins si becul...e posibil sa nu mai nimeresti jucariile, si se duce dracu' noaptea de sex. Dar treaca de la mine, merge si asa. Cauta bine pe acolo, pana dai de gaura. E infundata?...bah nebunule nu te grabi, ia fata usor. Bah ce faci?...lasa coada de matura, ca aici nu e ca la canalizare cand se infunda. Soldatelul tau trebuie sa faca toata treaba, ca la inundatii...n-ai vazut? Daca nu esti in stare, treci dracu' si te culca. Inainte de actiune, trebuie sa exciti fata...ca altfel e ca atunci cand intri fara sa bati sa usa, te ia la bataie si iti da si cu ceva in cap. Cum o exciti?...simplu, incepi si tu sa o lingi peste tot. Da, ai auzit bine, peste tot...pe pat, pe perna, pe birou, pe covor, pe balcon, peste tot :))) Gata?...ai excitat fata? Vrei si tu sa-ti faca la fel?...pai pune-o sa-ti ingrijeasca soldatelul. Iti place nebunule, e marfa nu? A facut ce i-ai spus?...nu? Ti-a dat una dupa ceafa?...asta-i viata, mai incerci si data viitoare. Hai ca acum esti pregatit, baga varful omul in pestera muierii. Succesuri! :)))

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Multe informatii scrise aici sunt false. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului...veterinarului dupa caz. Din pacate, in ziua de astazi tot mai multi copii sunt facuti la bautura...pe principiul: 5 minute de placere, 9 luni de asteptare, 18 ani de pensie alimentara in cel mai fericit caz.