1. M35, Barajul Dunarii, Blocul Bormasinii - Blocul M35 de pe strada Barajul Dunarii, supranumit si Blocul Bormasinii, se situeaza abia pe locul 5 in acest top, poate si pentru ca are doar nota 3 la Jeg. Acest lucru se datoreaza in principiu doamnei Gitanescu, de la etajul 3, care sufera de un sindrom obsesiv-compulsiv, maturand si spaland geamuri aproape non-stop. M35 are nota 5 la nesimtire, aici desfasurandu-se "lucrari de imbunatatire a confortului" practic non-stop. Toti locatarii isi schimba gresia si faianta anual, sparg cel putin un perete pe saptamana si schimba locurile prizelor la fiecare 4 ore. Scandalurile din M35 sunt atat de mari, incat Politia Capitalei intentioneaza sa infiinteze o sectie de politie chiar la parterul blocului. M35 are 4 la Scandaluri.


2. B6, Iuliu Maniu, Blocul Ghenei - Aparent un bloc linistit, B6 de pe Bvd. Iuliu Maniu este neintrecut la scandaluri, iar ghena blocului a devenit proverbiala in Bucuresti, aici fiind aruncate inclusiv cadavre de animale mari, gen cai. B6 are nota 5 la scandaluri, bataile cu sabii ninja si impuscaturile fiind la ordinea zilei in cele 6 scari ale blocului. Jegul din B6 nu e atat de mare, pentru ca zilnic au loc cel putin 3 inundatii, care spala temeinic spatiile comune ale blocului. Nesimtirea locatarilor este de gradul 4, reputatia blocului fiind salvata de un fost calugar, care e considerat de toti vecinii drept "Painea lui Dumnezeu".

3. N1, Bobocica, Blocul Carnagiului - N1 din Bobocica este unul din cele mai jegoase blocuri din Bucuresti, atat in interior cat si in exterior, poate si pentru ca toti locatarii arunca gunoaiele pe geam, sau in casa scarii, sau chiar in lift. Duminica au loc concursuri de aruncat gunoiul, unii reusind sa-si aruce pungile de Auchan cu coji de pepene pana pe blocurile vecine. Concursurile duminicale se termina intotdeauna cu o bataie generalizata, N1 primind nota 5 la scandaluri, desi pentru acest bloc ar fi trebuit inventata nota 6. N1 e supranumit Blocul Carnagiului si nu mai are administrator din 1993, cand ultimul functionar a fost linsat de locatari pentru ca le-a cerut plata restantelor la intretinere. N1 e infratit cu blocul S3 din Str. Bolivar, Mexico City, cu care face trafic de droguri si arme.

4. A9, Colentina, Blocul Depresiei - Blocul A9 din Colentina e supranumit Blocul Depresiei, fiind pe locul 2 in topul blocurilor de scandalagii din Bucuresti. Aici au loc 4 talharii pe ora, 2 violuri pe saptamana, iar intr-una din scarile blocului functioneaza 5 baruri ilegale, 4 magazine de droguri de mare risc, un magazin de arme si un atelier de confectionat chei potrivite si speracluri pentru hotii din apartamente. A9 are nota 4 la scandaluri. Ar fi avut 5 daca chinezii din bloc ar fi vorbit mai bine romaneste, putandu-i injura mai serios pe ceilalti locatari. In bloc locuiesc in total 21 de nationalitati, 80% din locatari fiind imigranti ilegali. La jeg, A9 are nota maxima. Una din legendele din cartier sustine ca Radet ar fi intrerupt de ani buni alimentarea cu caldura, insa blocul se incalzeste foarte bine din fermentarea gunoaielor si resturilor menajere, care umplu subsolul pana la refuz.

5. C34, Titan, Blocul Iadului - C34 din Titan, desi are doar 2 scari, e lider incontestabil in topul blocurilor de scandalagii. Lifturile blocului cu 10 etaje au "disparut" misterios inca din 1998. Cei care locuiesc la etajele 8-9-10 trebuie sa plateasca taxa de protectie celor de la etajul 6. E una din traditiile blocului. Ghena a fost infundata in 2001, cand un locatar a aruncat 5 tone de ciment, pietris si resturi de tencuiala. Acestea au cimentat definitiv gura de evacuare. Mirosul e pestilential. Gunoiul este aruncat direct in strada, sau in copacii de langa bloc. Aici au avut loc atat de multe sinucideri provocate de stresul continuu, de scandaluri, mizerie si nesimtirea vecinilor, incat administratia blocului a montat pe acoperis o trambulina care sa faciliteze plonjonul in gol al celor care considera ca viata in C34 nu mai merita traita. C34 are note maxime la scandaluri, jeg si nesimtire si a fost inclus de National Geographic in topul celor mai periculoase zone de pe Terra. Aici au pierit in 2003 toti cei 22 de membri ai unei expeditii franceze. Cadavrele acestora nu au fost gasite niciodata. Se zvoneste ca ar fi fost mancate de cei 43 de locatari din ap. 8.