Articolul asta putea avea orice alt titlu, dar concluzia era aceeasi... si anume ca femeile nu stiu ce vor. Ca si specie, femeile au aceleasi caracteristici psihologice, fiziologice, mama dracului... ca si barbatii. Doar ca ele, cred in sinea lor, ca au evoluat odata cu societatea in care traim. E foarte bine daca s-a intamplat asta, dar sa se decida ce, cum, unde, si de ce... pe cand ele nu sunt capabile sa faca asta. Ele au nevoie de o gramada de lucruri, nu neaparat materiale... iar cand vine vorba de senzatiile femeii, atunci apare marea problema. Femeia nu stie ce vrea, pentru ca nu gandeste logic si rational. Sa va dau cateva exemple...

• Daca esti genul de om mai tacut, de ce esti asa? De ce dracu' nu vorbesti mai mult, de ce nu o bagi in seama? Daca esti mai vorbaret, de ce nu taci, ce mama dracu', doar ea sa te asculte?... incepi se o plictisesti, nu e bine!
• Daca nu o suni prea des, sau macar atunci cand isi doreste ea, e clar, nu te intereseaza persoana ei, iar daca tu n-o bagi in seama, ea de ce ar face asa? Daca o suni sau ii trimiti sms-uri, de ce n-o lasi sa respire?... esti prea insistent bai baiatule!
• Daca s-a intamplat sa intarzii la intalnire, esti un mare porc, nesimtit, cretin, idiot si etc etc... toate astea pentru ca ai facut-o sa astepte. Daca ajungi mai devreme si se intampla sa o mai astepti si in ploaie sau frig, esti fraier. Daca ai noroc sa fie soare afara, esti tot un fraier. Ce fraier esti! Fraiere!
• Daca esti de acord cu ea, e prea usor, nu-i place, te lasi moale, unde iti e tupeul Gogule? Ce esti tu, barbat sau carlig de rufe? Daca te-a pus dracu' si nu esti de acord cu ea, esti un prost pentru ca nu-i intelegi argumentele ei hipersupermega logice, fraiere!... ba nu fraiere, retardule!!!
• Daca esti genul care nu prea se cearta intr-o relatie, nu esti palpitant, e de cacat relatia... nu mai merge. Daca te certi cu ea, e clar... ai pe alta in pizda ma'tii de nenorocit! Daca o cauti noaptea cand tu ca prostu' chiar te gandesti la ea, inseamna ca n-ai somn si vrei doar s-o futi (sau a intretine raporturi sexuale, pentru cei cu studii superioare). Daca nu o cauti, inseamna ca deja ai pe alta cu care sa intretii raporturi sexuale (buru-buru pentru salbatici)!
• Daca ii spui ca o iubesti, ori e prea devreme ori vrei doar sa te culci cu ea, si nu e pregatita pentru asta. Daca nu-i spui, insemna ca-ti bati joc de sentimentele ei, lache ce esti!!!
• Daca injuri, ragai, te scarpini la "sigla de la Audi", sau faci bilute inseamna ca esti un nesimtit. Daca nu faci toate astea, esti un fatalau! Daca te imbraci elegant si ai grija sa arati bine ori de cate ori iesi pe strada... inseamna ca o faci cu un scop, sa te vada altele, nu? Daca te imbraci aiurea, o faci de rusine... si iar nu e bine!

Nici cand vine vorba de sex, lucrurile nu stau prea roz. Daca o futi mai tare, nu e bine, ca fata e fragila, delicata, vrea amor ca in filme ca asa o ustura. Daca o futi usor, nici asa nu e bine ca esti un popandau cu puta mica si fara vlaga. Daca vrei sex oral din partea ei, e posibil s-o jignesti si crede c-o faci curva. Daca tu ii dai limbi, atunci ea se crede o doamna. Din pacate noi barbatii ori n-am evoluat deloc... ori ne dorim aceleasi lucruri ca si acum 10000 de ani: MANCARE, SEX, LINISTE si SOMN!