Nu stiu daca ati observat pana acum, dar in ultima vreme femeile au iesit la "vanatoare". Pana acum barbatul era vanatorul, iar femeia era prada. Dar lucrurile au inceput sa se schimbe, nu stiu daca este bine sau nu... dar tot mai des am auzit la prietenele mele expresia "si eu pot sa i-o trag lui, nu doar el mie". Dar sa revenim la ce ne intereseaza... wild girls gone hunting!

Mergem pe varianta clasica ca au iesit la agatat, undeva intr-un club cunoscut, nicidecum sa isi caute sufletul pereche. Spun asta deoarece nu cred ca mai este cineva care spera ca reuseste sa isi agate jumatatea intr-un club, mort de beat, sub o masa. Exact ca la o vanatoare, trebuie urmati anumiti pasi. Parca le si vad cum se strang in grupulete la una din ele acasa sa se pregateasca: machiat, intins de par, haine (un fel de pusca si gloantele). Cand intr-un final, dupa vreo 4-5 ore au terminat pregatirea, se dezbate locul de vanatoare, si la ce fel de "animale" s-a deschis sezonul. De obicei cel mai cautat specimen, contrar a tot ceea ce se spune, este cocalarul. Daca nu este epilat, nu are manichiura, pedichiura facuta, nu este pensat, nu are freza gay gen "soso" si niste pantaloni sa il stranga mai tare ca iegarii, este neinteresant. Intr-un final stau sa ma intreb daca barbatii astia mai stiu sigur ce gen sunt.

Si au ajuns fetele in club, inevitabil urmeaza o tura sa vada cine e pe acolo, de fapt e doar un motiv sa marcheze potentialele victime. Si sa nu credeti ca le este usor sa aleaga... au atatea criterii dupa care trebuie selectati si judecati. Cred ca ceea ce conteaza cel mai mult este pozitia sociala... cu cat este mai "jmecher", mai cunoscut intre interlopi, cu cat este mai "fotbalist", chiar daca joaca la F.C. InterFatalau, cu atat esti mai interesant. Dupa aceea un motiv foarte bun sa fie in centrul atentiei ar fi... sa aibe masa. Dintr-odata, 3 sferturi din ele simt nevoia sa il salute, chiar daca l-au vazut doar o data in trafic, sau il stiu ca-l au la friends pe "hai cinci" sau pe "feisbuc". Mergand mai departe, am observat ca le este mult mai usor sa agate la bar decat pe ringul de dans, fiindca pentru ele replica "nu vrei sa iti iau ceva de baut" suna muuuuult mai interesant decat "nu vrei sa te fac un dans?". Plus ca de ce sa nu profiti, nu stiu barbat... si ele stiu treaba asta, care sa te conditioneze cu ceva, din contra, stiu o gramada de barbati care le-au dat de baut la femei fara vreun rezultat mai mult decat am baut eu vreodata (nu am exagerat chiar deloc).

Finalul se imparte in mod clar in doua categorii, in functie de tipul fetelor, ca si la masaj, vanatoare cu sau fara finalizare. Finalizare ce vine doar daca ea isi doreste, chestie care din nou e foarte greu de hotarat pentru ca au plecat in "haita" la vanatoare, nu poate lua hotararile pe cont propriu, si daca adunarea generala isi da acceptu', tot nu e usor. Pentru ca depinde de mai multi factori... cat de mult a baut ea, cat de mult a baut el, cata lume vede ca pleaca impreuna. In incheiere as vrea sa-l citez pe omu' care ne spune ca ne tragem din maimuta. Pentru cei care nu stiu de cine e vorba, va spun eu... Charles Darwin. El spunea asa: " Femelele prefera sa se imperecheze cu masculii cei mai bogat impodobiti, sau cu cei care canta cel mai frumos, sau cu cei care-si joaca rolul cel mai bine!"