A venit vara, caldura mare, campionatul mondial de fotbal sta sa inceapa, terasele sunt din ce in ce mai atractive, fetele foarte sumar imbracate, eu sunt liber de contract... ce rost mai are sa stau sa scriu pe blog? Stiu ca n-o sa va lipsesc, asa ca in urmatoarele 3 luni postarile pe blog vor fi tot mai putine... pentru ca incepe dezlegarea la femei. Vreau sa fie o vara nebuna, cu distractie maxima, sa profit de tot ce se poate... ca pana la urma viata e acel lucru care ni se intampla, in timp ce noi suntem ocupati sa facem planuri. Promit ca vara asta las acasa doza de misoginism din mine, pentru ca fie vorba intre noi toti barbatii sunt misogini mai mult sau mai putin, si multe din cele ce "se spun" sunt exagerate.

Se spune ca noi barbatii avem standarde duble in ceea ce priveste sexul, ca noi avem voie sa facem unele lucruri, iar femeile nu. Gresit, eu consider ca avem drepturi egale... dar in Romania eliberarea de prejudecati e un proces care o sa dureze foarte multa vreme, si din cauza ideilor preconcepute putem rata relatii foarte bune. Totul pleaca din familie, de la educatia primita atunci cand suntem adolescenti. Noi baietii aveam voie sa venim acasa dupa miezul noptii, pe cand fetele nu prea. Noi aveam voie sa mergem peste tot neinsotiti... in timp ce fetele trageau dupa ele pe fratele mai mare, pe nu stiu ce var sau vecin care sa aiba grija de ele. Barbatii pot avea foarte multe femei in viata lor, cu cat sunt mai multe cu atat unii se considera mai barbati... in timp ce femeile care au avut o experienta sexuala mai bogata sunt considerate usoare (ca sa nu zic curve)

Pana la urma cine are dreptul sa catalogheze o femeie ca fiind "seriosa" sau "usuratica"? Cine stabileste granita asta, are cineva acest drept? De obicei orice femeie cu un palmares sexual bogat, sau care ajunge cu usurinta in patul cuiva este considerata curva, dar nimeni nu se gandeste la comportmentul avut in fiecare relatie de acea femeie. Toti ne dorim partenere cu care sa avem o relatie sentimentala si sexuala deschisa si implinita, nu cred ca exista barbat caruia sa-i placa mironositele. Dar totusi dupa o varsta cand ne gandim la o relatie serioasa si de lunga durata, ne dorim alaturi o femeie pe care sa n-o cunoasca un sfert din oras. N-am nimic impotriva daca o femeie a avut 10 parteneri, atata timp cat a fost onesta si cinstita cu fiecare in parte... nu vad care e diferenta dintre ea si una care a avut doar 3 parteneri.

Daca stau bine si ma gandesc, realist fiind... ce ma fac daca intalnesc o femeie despre care "se stie" si se "vorbeste" ca are un palmares sexual bogat? Daca imi place si ne potrivim, nu m-as impiedica de acest lucru si nici n-as considera ca folosesc ceva uzat. Noi barbatii vrem daca se poate o femeie cu un numar mic de parteneri la activ, dar care sa fie mai buna decat orice amanta. E jenant sa avem pretentia asta, ca pana la urma totul se invata... dar practic. Puse la zid sunt si femeile materialiste, dar si aici femeile se impart in mai multe categorii de "materialiste"... si le inteleg, pentru ca totul se invarte in jurul banilor, fara ei nu putem face nimic.

Aristotle Onassis (asta fiind un magnat grec, am citit si eu pe "goagal") spunea un lucru cat se poate de adevarat :

"Daca femeile nu ar exista, toti banii din lume nu ar mai avea nici un rost"
Mai bine de atat nici nu putea sa spuna cineva, pentru ca noi barbatii facem bani pentru femei, pentru a va avea pe voi. Pentru ca voi reprezentati sexul frumos, pentru ca voi aveti cel mai frumos corp si cele mai frumoase picioare, pentru ca voi aveti cel mai bombat fund pus in valoare de cei mai stramti jeansi. Pentru ca voi aveti cel mai catifelat si moale par, pentru ca voi aveti cele mai ingrijite maini si va chinuiti pe la saloanele de epilat ca apoi tot voi sa tipati de placere in pat, pentru ca voi aratati superb in lengerie intima si pentru multe alte motive. Pentru toate astea noi meritam sa muncim, sa facem bani ca sa platim nota la restaurant, sa va facem cadou lucrurile pe care vi le doriti, sa va plimbam in cele mai frumoase locuri si... toate astea, nu sunt suficiente.

Ma vrea cineva? :)))