... ofertele, promotiile, la orice cacat cumparat ai reducere. Vrei sa cumperi o ciocolata, mai bine iei 3... pentru ca oricum e mega oferta, ti-o baga pe gat daca nu vrei, sau in cel mai nefericit caz nu gasesti o singura ciocolata. Ma amuza foarte tare craciunitele alea de prin magazine, care tremura zgribulite ca asa le cere promotia sa poarte fuste scurte. Sa spun si de caricaturile alea de mosi craciun vai de mama lor, slabi, zici ca sunt din Somalia... da-o dracului de treaba, daca tot vrei sa pui un mos craciun la o promotie, pune unul mai gras... macar sa semene cu "originalul". Ahhh, era sa uit de "Singur acasa"... atatia ani la rand, deja fac alergie numai cand aud ca posturile tv se bat sa difuzeze filmul ala.

Daca ai trecut peste toate astea cu bine, in prag de sarbatori apar colindatorii. Majoritatea acum se aseamana cu cersetorii, mai ales pe aici prin Bucuresti. Daca nu sunt cersetori sau gunoieri, sunt copii de 14-15 ani care vin sa faca si ei un ban de tigari si pocnitori. O alta categorie de colindatori sunt aia cu capra, cu ursul... majoritatea tigani care spera sa stranga un ban, astfel incat sa le ajunga pana in martie cand se apuca de facut martisoare. De obicei vin in turma mare, cu fluiere, buhai, cu tot arsenalul... imbracati de zici ca sunt sorcove. Ei nu colinda, ei doar fac galagie mare, singura parte buna este ca astia nu suna la usa... ei canta pe stradute, doar doar le arunca cineva ceva.

Ahhh, era sa uit de cei mai celebri colindatori... Stefan Banica JR, Fuego si Hrusca. Daca Hrusca este ragusit, se amana Craciunul. In fiecare an de Craciun, nu scapam de Fane Elvis, asta se pregateste un an intreg pentru un singur spectacol, unde ne spune de una Veta careia i s-a infundat chiuveta. La final l-am pastrat pe Fuego, care o indeamna an de an pe mama sa impodobeasca bradul :)))) Hai ciao, fir-ati ai dracu’ de simpatici!