Pseudo iubitorii de animale isi pierd timpul cu proteste stupide impotriva legii deja votate, aceea a eutanasierii cainilor. Daca tot iubesti asa mult cainii, ii iei acasa... sau mai bine mergi voluntar sa te asiguri ca totul se termina usor pentru patrupezi. Sa-i mangai si sa-i linistesti in ultimele minute. Dar ei ce fac?... pandesc ca niste retardati momentul in care sa faca vreo filmare cu hingheri care ii omoara in bataie pe bietii caini. Idioti.

Alte campanii idioate sunt cele de pe Facebook. Anul trecut era o campanie idioata unde toate femeile trebuiau sa scrie la status unde le place sa-si lasa poseta... gen, "Imi place pe calorifer"... si campania asta era pentru cancerul la san daca nu ma insel. Si multe femei au facut asta, desi nu se mentiona nimic de cancer, nu se strangea niciun ban, nu informa pe nimeni de nimic. Daca nu stiai despre ce e vorba (si nu stiai despre ce e vorba, ca totul era doar intre femei, era secretul lor)... te uitai ca curca-n lemne. Si uite asa, credeau ele ca au ajutat cancerul... facand o fapta buna. Anul asta acelasi cacat, aceeasi campanie idioata din care nimeni nu intelegea nimic. Multe femei aveau la status ca pleaca in X oras, pentru Y luni. Si facebook-ul era plin de mesaje gen "Plec in Franta pentru 7 luni". Am si eu o curiozitate, sau mai multe... ajuta chestia asta cu ceva cancerul de san? NU !!! Vedeti voi vreo legatura in asta, cu cancerul de san? NU !!! Se simteau duduile bine ca au facut o fapta buna si au salvat umanitatea? ABSOLUT !!!

Asa ca, dragele mele... daca faceti lucruri fara sens pentru ca asa credeti voi ca ajutati vreo cauza nobila, daca puneti poze cu balene omorate in care noi vedem sange din belsug, daca puneti poze cu copii diformi si bolnavi... dar nu lasati o adresa prin care oamenii sa poata ajuta, sau numele copilului si contul bancar unde se pot face donatii... toate aceste mesaje si campanii sunt inutile. Prin astfel de mesaje nu faceti absolut nimic ca sa ajutati pe cineva. Dar multora nici va pasa cu adevarat, dar trimiteti astfel de mesaje doar asa... sa vada prietenii vostri virtuali ce firi sensibile aveti voi. Hai sictir!